Nieuws


17 februari 2017 - Nieuwe datum Ann May & Agitator
Ann May & Agitator (Beer Bottle and Bands) is verzet naar vrijdag 26 mei tijdens Vlierden Kermis 2017!

15 januari 2017 - Douwe Bob
Douwe Bob. De man waar echt niemand meer omheen kan dit jaar. In 2012 maakt Nederland kennis met hem dankzij het tv-programma 'De beste singer-songwriter van Nederland' waarin hij uiteindelijk als winnaar naar huis gaat. De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit 'Hold Me' opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit 'Sweet Sunshine' is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. Bekijk snel de agenda voor alle informatie en ticketinfo!

10 december 2016 - The Exploited & The Casualties
De Schotse punkers komen naar Vlierden en nemen de Amerikanen van The Casualties mee! Bekijk snel de agenda voor alle informatie en ticketinfo!

11 november 2016 - De Avond van de Zjoem!
Ook in 2017 komt er een editie van De Avond van de Zjoem! Wie treden er op? Bekijk snel de agenda voor alle informatie en ticketinfo!

15 juli 2016 - Rowwen Hèze komt naar Vlierden!
Goed nieuws! De heren van Rowwen Hèze komen naar Vlierden! 22 oktober a.s! Bekijk snel de agenda voor alle informatie en ticketinfo!

10 mei 2016 - De Dijk komt naar Vlierden!
Niemand minder dan De Dijk komt naar Vlierden! 9 december a.s! Bekijk snel de agenda voor alle informatie en ticketinfo!

11 maart 2016 - Programma en kaartverkoop Vlierden Kermis 2016
Vanaf vandaag online! Het complete programma voor Vlierden Kermis 2016. De kaartverkoop is direct gestart! Bekijk snel de agenda voor alle informatie en de ticketlinks!

08 maart 2016 - Bökkers & The Wetnecks verzet
De show van zaterdag 12 maart is wegens omstandigheden verzet naar zaterdag 17 december 2016. Reeds gekochte kaarten voor dit optreden zijn geldig. Indien je de kaarten in wilt ruilen is dat geen probleem, stuur even een mail naar info@vlierden.com

Zaalhuur voor commerciele avonden
Feestavond:
Feest avond met koffie/thee met petit four, 5 uur onbeperkt drank, bittergarnituur en personeel vanaf €18,50
Feest avond met buffet/frites etc, koffie/thee met vlaai met petit four, 5 uur onbeperkt drank, bittergarnituur, bediening en koud/warm buffet al vanaf €25,50

Koffietafel:
Diversen broden, diversen beleg,zoetwaar,broodjes, onbeperkt koffie en thee vanaf €11,50
Belegde broodjes en onbeperkt koffie en thee (gemiddeld 2 broodjes p.p.) €8,50
Belegde broodjes en onbeperkt koffie en thee (gemiddeld 3 broodjes p.p.) €9,50

Oud nieuws


Klik op een krantenknipsel om te vergroten.